Om oss

Destiny Städ AB startades av mig, Destiny Odiase, sommaren 2017.

Med över 6 års erfarenhet i städbranschen som  städare så kände jag att det var dags att  starta eget, och bli en seriös aktör i branschen.

Målet med Destiny Städ AB är enkelt – du som kund ska inte känna något annat än att vårt erbjudande är det bästa för just dig.
 
Vårt mål är att erbjuda marknadens mest kvalitetssäkrade städtjänster, att leverera mer än förväntat och att välja miljömedvetna val.
Att skapa långvariga samarbeten och en miljö av trygghet och förtroende mellan kund och medarbetare. Där vi är lyhörda för kundernas behov och där medarbetarna blir sedda och bekräftade. 

Hos oss på Destiny Städ AB kan du vara säker på att vi har bra villkor och trygghet för de som är anställda i företaget, då jag anser att om min personal har de bra så kommer kunderna få bra service.

Mina förhoppningar är att Du ska välja Destiny Städ AB som leverantör och få en långvarig samarbetspartner med gott förtroende.

Varmt välkommen till Destiny Städ AB i Uppsala.

Med vänlig hälsning
Destiny Odiase
 

 

Affärsidé

Destiny Städ AB ska leverera städning och närliggande tjänster av högsta kvalité och med bästa service.

Vision

Vi vill vara det företag inom städservicesektorn som kunder och anställda anser vara det bästa alternativet i fråga om kvalité, service, bemötande och trygghet.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.